19 Aralık 2014 Cuma

Shiny Nails




Sizlere bugün kıyafetlerden değil de aslında onların renk uyumunun vazgeçilmezi olan ojelerden bahsetmek istiyorum. Ufak bir dokunuşla sıradanlıktan nasıl çıkabilirsiniz ve en basit hali ile kombini oje ile nasıl tamamlarız?
H&M’de kasadayken yandan bana gülümseyen hem minikliği ile hem de ışıltısı ile dikkatimi çeken bu ojeden sonra aklıma bu fikir geldi ve burada en önemli olan şey doğru ojeleri seçip doğru kombini yapmak. Evet, doğru duydunuz kombin sadece kıyafetler için geçerli değildir.

Yüzük parmağa farklı renk sürmek dönemin modası ve bunu küçük bir dokunuşla daha da farklı hale getirmek sizin elinizde.  Flormarın “Matte” serisinin en asil rengi siyah ve yüzük parmağımda ise Flormar’ın en sevdiğim serisi olan “Silk Satin” den. Gerçekten de adından anlaşıldığı üzere ipek gibi duruyor. Ben de üzerine bir de H&M’den aldığım ojeyi sürünce ortaya bu kombin çıktı. Umarım hoşunuza gitmiştir ve fikir edinebilmişsinizdir.

-Bilgesu Doğan








Flormar "Matte" M02
Flormar "Silk Satin" SS08
H&M "Pink Explosion" SE-106




Today I want to introduce nail polish instead of dresses because they are indispensable of outfit. How can we keep away ourselves from simplicity and how can we complete our combine with small touching?
When I was in H&M this nail polish which is tiny smiled nearby me with its blaze. After that I remember that idea and at this moment the most important thing is choosing right nail polish and combining them on the right way. Yes, you heard it accurate, the combine is not valid for only clothing.
Applying nail polish on the ring finger is trendy and you can differentiate it with small touching. The Black which is the noblest of Flormar’ Matte series and on the ring finger I have Flormar’s best series “Silk Satin” which I like the most. Genuinely, as the name implies, it looks like satin and then I put nail polish which I bought H&M onto. I hope you delight it and form an opinion.

Bilgesu Doğan


















2 yorum :

  1. Kuzusu süper olmuş 😍 yılbaşı gecesi için de süper bi kombin olabilir little black dress tercih edicekler için 🎄🎈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyoruz yılbaşında farklılık yaratmak isteyenler için bi başlangıç olabilir bu kombin. Çok teşekkür ederiz Melim benim çok sevindim beğenmene

      Sil